Voorjaarsbloemen in de heemtuin

De open zondagen van de heemtuin van het IVN in het Weusthag gaan weer beginnen!

Elke zondag, met ingang van 7 mei tussen 13.00 en 16.00 uur, is de heemtuin geopend voor bezoekers én is er het nodige te beleven in het beleefbos.

In de heemtuin in het Weusthagpark staan op dit moment de voorjaarsbloemen weer volop in bloei, zoals de pinksterbloemen, dotterbloemen, lieve-vrouwen-bedsttro, bosanemoon.

Tijdens de open zondagen in mei is er speciale aandacht voor  voorjaarsbloemen. U kunt komen genieten van deze bloemenpracht, maar uiteraard is er ook het nodige te vinden aan wetenswaardigheden. Onze medewerkers zijn graag bereid om u het nodige te vertellen. Daarnaast hebben we opdrachtjes voor kinderen en kleurplaten. Deze middagen zijn dus interessant voor zowel volwassenen als kinderen.

 

Lijkt het u leuk om als lid van de IVN-werkgroep Heemtuin mee te helpen in de tuin? Komt u dan eens langs op een dinsdagochtend tussen 9.30 en 11.30 uur of een woensdagavond tussen 19.00 en 21.00 uur. We zijn iedere zondagmiddag t/m 27augustus van 13.00-16.00 uur geopend. Adres : Van Alphenstraat 15a (tussen de ijsbaan en De Kapberg).

Het IVN=  instituut voor natuureducatie en duurzaamheid